mom`s photo journal

By: dukiaidah fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 21-Jul-2010 23:39 Email | Share | | Bookmark
melaka part 2

 
 
 
View all 12 photos...
masa pergi melaka sempat kami singgah ke taman rama2 betol2 sebelah tol .. entah ye apa nama tol tu sememangnya kami pergi ke melaka bukan ada tujuan apa2 hanya jejln ikut rasa je tapi ok juga sampai juga kami ke sini ... taman rama2 yg mempunyai banyak haiwan termasok burong ,harimau.buaya dan seangkatan dgn zoo




Wednesday, 21-Jul-2010 01:26 Email | Share | | Bookmark
melaka part 1

 
 
 
View all 44 photos...
ini masa jln2 kat melaka tempohari kami berdua jer kesana naik motor katakan dr singapura ke melaka makan masa dlm kalau tak silap 3 atau 4 jam gitu gayat sey hubby bawa lajuuu dgn motor baru nya heheheh yg ni part 1 jln2 daerah bandarnya ok juga selalu ya dtg kesini dgn kawan2 hubby yg selalu singgah ke sana sebelom ke sepang time tu untok tengok lumba F1 jadi apa lagi menembak lah akak tanpa batasan heheheh ini suasana disana jom layan





Tuesday, 20-Jul-2010 03:04 Email | Share | | Bookmark
woodland waterfront

 
 
 
View all 30 photos...
kali ini cerita tentang jln2 ke waterfront yg baru di buka ... ramai kenalan akak dah kesana bersama keluarga tapi baru sekarang akak sampai maklum lah sibuk yan kerje ,kerje rumah dan anak2 dan suamiii .. kene lah tunggu hubby off baru sama2 pergi kesana seronok betol tengok soleha kerana dapat sekali ikut jejln kali ini

masa ni kebetulan ada seorang abg kasi pinjam pancing kat soleha jadi boleh lah soleha bergaya dgn pancingnya walau sepatah haram soleha tau memancing




ini suasana masa magrib



Saturday, 17-Jul-2010 11:43 Email | Share | | Bookmark
jemputan kawin daniele dan noremy

 
 
 
View all 12 photos...


ini pula suasana di tanah lapang woodland berdepan dgn sport school masani kami baru balek dr majlis daniele saja kebetulan time tu ramai yg main layang2 ...


Wednesday, 14-Jul-2010 17:18 Email | Share | | Bookmark
tuti`s graduation

 
 
 
View all 13 photos...



[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net