mom`s photo journal

By: dukiaidah fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 30-Nov-2011 07:01 Email | Share | | Bookmark
majlis walimatul urus di putrajaya 20/11.2011

 
 
 
View all 34 photos...
wajah2 di majlis kawin di putrajaya. suasananya agak meriah macam di sg ..ini yg pertama mereke buat di putrajaya.selalunya mereke akan buat di kampong jer senang untok kekawan atau sedara mara yg dudok di kampong untok dtg ke majlis tu. oleh kerana yg kawin tu anak sedara so mesti lah kawan2nya ingin hadir di majlis tu so rasa2 sebab tu majlis ni di buat di bandar jer. untok ke sini pun tak lah susah sangat boleh naik kerete atau bus .untok kami bagus juga bleh dtg hari tu juga balek pun bleh hari tu juga ...senangkan :)setengahari dah sampai.harap2 majlis yg akan dtg pun cam ni juga bleh lah kami sama2 meraikannya nanti.





Sunday, 20-Nov-2011 06:39 Email | Share | | Bookmark
duke birthday

 
 
 
dalam sejarah jatohnya hari jadi hubby ..ingatkan nak sambut bersama .siapkan sebiji kek sambut bersama anak2 kat rumah.ambil off pada hari tu tapi syg semuanya tak menjadi ...kek tak siap itu pun separoh jln.aus plak merayap dgn kekawannya balek plak jauh mlm .perlu attend majlis kat putrajaya pada hari tu.so buat sambut awal secara sederhana pada 19 nov tu dgn apa yg ada ...suroh anak yg besar tu beli kek yg kecik kat northpoint sebelom bertolak ke putrajaya.jadi yg ada kat rumah soleha ,tuti dan nurra je ..sambut hari jadi hubby yg ke 52 tahun....happy birthday hubby sorry to celebrates like this ..may be next year we will celebrates with more joys full with de other .hope u like ...i love u


Tuesday, 15-Nov-2011 03:31 Email | Share | | Bookmark
perkuburan org2 yg mati dlm peperangan dan kubor2 president

 
 
 
View all 7 photos...
Quote:
tempat ni di daerah kranji .masa kami ke sini ramai juga pelancong ziarah ke tempat ini banyaknya mereke tengok perkuburan org2 yg mati masa perang kebanyakkannya org2 british ,australia dan banyak negeri lagi yg tak dapat kami ingat.kami naik motor jer ke sana.kubor president tu bersebelahan dgn kurbur perang tu jer.lama juga kami nak singgah sini tapi tak berpeluang




org2 yg mati dlm peperangan di singapura masa perang jepun


yusof ishak president pertama singapura


president benjamin kedua singapura


Saturday, 5-Nov-2011 15:35 Email | Share | | Bookmark
salam lebaran

 


Wednesday, 26-Oct-2011 14:48 Email | Share | | Bookmark
update @facebook

sementara waktu fotopages ni tiada dapat di upload ...nanti kalau dah ok kite upload gambar banyak2 ..jadi sementara anda boleh lah tengok di https://www.facebook.com/putri.mlm


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net