mom`s photo journal

By: dukiaidah fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 3-Aug-2011 05:50 Email | Share | | Bookmark
masjid istifar pasir ris singapura

 
 
Quote:

selamat penyambut bulan ramadhan untok semua kaum muslimin dan muslimat fotopages di mana anda berada


Wednesday, 3-Aug-2011 05:27 Email | Share | | Bookmark
kolam ikan di pasir ris

 
 
 
View all 15 photos...
Quote:
lepas lorong halus kami ke pasir ris tengok kolam ikan plak tak tau nak lepak kat mana plak
tempat ni pun cantik juga macam kat bottle tree park kat yishun thanks bro @wak kumis bawa ke mari







Wednesday, 27-Jul-2011 13:55 Email | Share | | Bookmark
lorong halus

 
 
 
View all 30 photos...
Quote:
tempohari pergi ke lorong halus bersama bro kite wak kumis dan mummy jamm.walau dulu pernah sekali pergi ke tempat ini ,memang cantik permandangannya suasananya berlainan sekali dgn tempat2 yg lain yg pernah ku sampai. berbekalkan camera cap ayam ni apa lagi ..banyak juga dapat ku rakan bersama2 kawan fotopages ku kali ini.ku harap dapat berbuat bergini di lain siaran bersama mereka dan di tempat yg lain. dulu tempat ni tempat buang najis itu info dari hubby.mungkin di tempat ini juga di proses untok menjadi baja kot heheh terfikir dalam hati.. sekarang dah jadi tempat org ramai bersenam dan hirup udara yg segar











Quote:


soalan untok PI menjawab soalan putri ini lalang apa kah yg ni PI?


ini lah bro kite<wak ajak yg bawa kami di sini..terima kasih banyak2 lain siaran bawa lagi yer inshaallah di henderson wave plak


Monday, 11-Jul-2011 12:00 Email | Share | | Bookmark
telok intan

 
 
 
View all 5 photos...

saja jejalan ngan hubby soleha ..pengantin baru dan family abg shafie ke telok intan ..ingat di hati nak jumpa baayah tapi dia takdapat pesanan dari akak so jadi jalan2 jer lah kat telok intan niii. dapat rembat sehelai tudong dgn harga yg berpatutan


Sunday, 19-Jun-2011 06:24 Email | Share | | Bookmark
md fadli & suriani

 
 
 
View all 27 photos...
Quote:
suasana majlis md fadli dan suriani
11 june 2011
bandar baru kampar,jln perak
12tengahari hingga 3 petang




[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net