mom`s photo journal

By: dukiaidah fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 16-Jun-2011 12:33 Email | Share | | Bookmark
playground de waterfront@woodland

 
 
 
View all 16 photos...
Quote:
saja ajak anak2 pergi playground kat waterfront wld..







Thursday, 16-Jun-2011 08:04 Email | Share | | Bookmark
flea market@changi

 
 
 
View all 8 photos...
Quote:
ke flea market ni time pergi camping kat changi tempohari ..sambil pergi makan mlm jln terjumpa flea market ni di sana ..best juga dapat tengok cam ner flea market ni ..flea market ni cuma ada hari sabtu jer hari lain takder tadi beruntong lah kalau turun time tu bleh cuci mata sambl rembat apa yg berkenan ..flea market ni ada jual barang yg terpakai yg barang baru cuma harganya jer ada yg murah dan mahal.sempat juga rembat satu kotak tisu




Friday, 20-May-2011 14:47 Email | Share | | Bookmark
firdaus graduation

 
 
 
View all 6 photos...


Sunday, 10-Apr-2011 16:35 Email | Share | | Bookmark
stesen bus xpress KL

suasana jln2 di kl kelmarin . lepas pergi tido di hotel suria ..hubby dan akak balek ke sg untok menjemput soleha untok pergi ke kl naik bus di jb plak nekat jer sama ada tikit atau tidak ...sebaik ada ..alhamdullilah beli makanan yg patut di beli untok makan di dlm bus .sampai di sana cepat2 telepon anak sedara yg kebetulan ada kursus di sana ..dapat lah akak berjumpa dgn dia ... jadi kami berjumpa dia di stesen bus xpress .lepas tu kami pergi plak ke kl central untok makan ayamas di sana sambil hantar dia balek naik keretapi di sana.





Wednesday, 30-Mar-2011 22:36 Email | Share | | Bookmark
pergi makan kat restaurant jepun ..teppanyaki

 
 
 
View all 6 photos...
memang padat hari tu dari 16 march sampai ke 18 march dari jln pergi menemani nurra ke sekolah baru nya sampai ke kuala lumpur kelmarin pada 17 sampai 18 march
16 march hari ini pergi makan kat restaurant jepun kat daerah thomson .cuma soleha raiyaan dan nurra jer yg ikut yg lain ada xtvt sendiri.restaurant ini sharikat anak melayu .



gambar ini pula masa pergi nginap kat hotel suria di johor kelmarin saja hubby ajak tido di sana sambil jln2 kat daerah sana ..


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net