mom`s photo journal

By: dukiaidah fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 27-Jul-2008 09:45 Email | Share | Bookmark
camping

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
venue:changi point
date:26 july
transport :bus
hari ni pergi changi point untok berkemah dua hari satu malam.kami anak beranak naik bus dr rumah no.bus 811 sampai chong pang kemuadian naik bus no 965.sampai di tampines kami naik pula bus no.19 untok sampai ke destinasi ke changi point untok kami berkemah em ok juga bila bukan cuti sekolah pasal tak ramai yg berkemah kalau time cuti2 sekolah ish sesakkkk sampai2 soleha ajak ayahnya mandi laut .ish2 tak sabar2 si soleha tu nak mandi tapi kene tunggu ayahnya nak siapkan dulu kemah yg bakal kami tido nanti malam ok lah ni saat2 kami di changi point .
Quote:
makanan yg di bawa ke changi point
waktu siang

waktu malam

waktu menunggu makanan yg di pesan

pemandangan di changi point




Quote:
Wak Kumis~inshaallah wak kumis tapi kenapa yg terakhir tak best lah kalau di adakan walau dah tak jadi jawatan kuasa teruskan lah kami sekuarga mengalu2kan lagi pun kenduri ni macam mengubati hati org2 yishun di kawasan itu berkumpol sesama org melayu yg lain macam org melayu yg berhijrah ke negara org putih diorg berkumpol ramai2 mengiratkan siratul rahim sesama islam
cinta(ct) ~sesekali boleh lah ct kalau dah selalu muak juga ashik dok tido atas tilam yg tak empok tu<lantai beralaskan kembes
Niza et Sofia a Londres~best kalau naik plane bleh nampak changi point tau bila nak mendarat tengok lah kat bawah itu lah changi point tempat tu jek yg free tempat lain kene bayO



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net