mom`s photo journal

By: dukiaidah fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 5-Aug-2008 09:49 Email | Share | Bookmark
toa payoh

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
venue toa payoh hub
transport bus and mrt


kali ini jelajah ke toa payoh hub .jalan2 cuci mata sambil tangkap gambar cuaca agak panas.lepas soleha balek dr sekolah aku soleha dan suami pergi ke toa payoh .jalan2 sambil ambil angin di luar dah berapa hari cuaca panas sampai ke mlm. tengok toa payoh berubah sikit tak macam dulu kotor sekitarannya sekarang bersih bangunanya tak banyak berubah cuma di tambahkan bangunan tinggi sekitaranya.yg lama masih di kekalkan juga jln2 tak banyak peniaga melayu setakat 2/3 kedai jek yg lain berbangsa cina well ok lah dr tiada .interchangenya berubah sekarang dah ber air con lah cangih sey sejok sikit badan kat situ tempat shopping mrt dan station bus setempat senang sikit jom kite tengok bersama gambar2 yg ku telah editkan

Quote:









View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net