mom`s photo journal

By: dukiaidah fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 10-Aug-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
mesin jahit ku sayang

mesin jahit
ice cream
 
 
 
 
Quote:

time untok menjahit baju raya dah nak dekat nii nanti tak sepat dapat baju raya baru
selalunya bulan shahban ni org sedang bersiap sedia nak sambut bulan puasa bulan ramdhan ramai juga yg siap2 beli kain atau pergi tempah baju raya untok ahli keluarga untok menyambut syawal jadi jom jahit baju bleh jimat cikit tahun ni berbelanja kalau jahit sendiri
Quote:
thank Q umieaisyah
award dr umieaisyah

seronok dapat award ni baru pertama kite dapat dari umieaisyah oleh itu terima kasih banyak2 ye umieaisyah it is my pleasure to receive the award walau hanya singgah ke fp umie dan umie aisyah suroh panjang2kan award ini
So teman panjangkan award ni kpd sume kengkawan fp yg sudi datang bertandang ke fp kite ni yg tak seberapa .sudi-sudikanlah ye

Quote:
jom layan soleha





Quote:
mamaella~yg penting baju raya anak2 siap
cinta(ct)~boleh lah cikit2 ct pasal nak mesin jahit kene lah kite belajar jahit baju ct oiiii
Little Mama ~bisness anak beranak jek nak ambil tempahan luar takut
maklang~maklang nya tempah kene buat tahun depan <nanak lah potong kontot nanti tak jambu maklang
zira~boleh lah sikit2 nak kata pandai tak lah juga pakai bedal jek zira


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net