mom`s photo journal

By: dukiaidah fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 13-Aug-2008 09:58 Email | Share | Bookmark
nasi ayam

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Quote:

nasi ayam

kali inu aku buat nasi ayam untok cuti sekolah yg lalu cuti sekolah sempena national dah selalunya bila hari cuti jatoh hari sabtu kerajaan akan kasi satu hari cuti lagi untok rakyatnya maka jatoh lah hari selepasnya .jadi kali ini aku buat nasi ayam biasa jek .jemput semua makan nasi ayam

Quote:
ronda2 cuti national day part 1








untok hari cuti kami bertiga suami ku aku dan soleha berjalan2 ke yishun park sebelah tengahari ronda2 kat sana sambil soleha main play ground kat sana yishun park tu berdekatan dengan masjid darul makmur sekolah nursery soleha.ia tak jauh dr tempat tinggal kami.apa lagi aku tangkap lah gambar untok di wat kenang2 an

Quote:
jalan2 part 2 ke punggol beach




kali ini pulak ke punggol beach.nak try pulak tengok suasana punggol beach dapat info ni pun dr mama ella <sebaik jumpa itu pun dtg kali ke dua mula2 pergi waktu mlm tak nampak langsong suasana beach tu.kemudian bila lepas balek dr yishun park saya dan suami pergi ke punggol beach harap2 boleh dapat mencarinya di waktu siang pulak.soleha kene tingal dgn abgnya raiyaan.sian dia kene tinggal apa boleh buat naik motor hanya berberdua saja.yg pasti tempat tu kami dah jumpa selepas balek dr punggol beach kami singgah ke jln kayu pulak nak tangkap rumah2 yg akan di ruboh kemudian nanti so tak nak ketinggalan kami tangkap gambar rumah yg lawa tu wat kenangan

jalan2 part 3 kayu house
Quote:





jalan2 part 4 kolam air yishun
setelah itu kami terus balek tapi lalu tempat kolam air yishun jadi kami tangkap gambar juga suasananya memang cantek tapi masa kami sampai dah nak hujan jadi tak boleh lah nak ambik banyak gambar.
Quote:



maaf ye gambar kurang jelas kerana tangkap gambar ni pun tengah naik motor


Quote:
Wak Kumis~ish takder lah teror wak kumis hubby bawa motor pelan jek dapek lah kite tangkap gambar ok wak kite serang fp wak nak pi tengok wak marathon kite nak jadi tukang sorak wak wak bestnya feberet kite lah nasi ambeng ni yg wat kite jeles ni wak nak makan satay kijang dan arnad tak per 2 kang kite soh hubby beli kat satay jalela lah dr kempunan wak kite dah bilang ngan kak su N the geng sal kenduri tu kat pasar chong pang tempohari kebetulan kite jumpa dia kat sana
Little Mama ~dulu kalau emak kite masak nasi ayam kite org cakap ni menu org nak puasa atau menu hari raya open house tapi sekarang nasi ayam dah jadi makanan harian jek .
cinta(ct)~alahai ct kalau dekat boleh kite kasi nasi ayam ni ct tak yah masak


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net