mom`s photo journal

By: dukiaidah fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 30-Aug-2008 14:39 Email | Share | Bookmark
jln2 ke jb

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Quote:



kali ini suasana di jb itu hari tak dapat tangkap gambar jadi bila suami ajak pi jb beli barang dapor alahaiii apa lagi aku stand by lah camera jom layan gambar2 yg di petik kali ini



kali ini kene tag plak dari zaiy alahai cam ner nak niiii mencabar juga nak jawap soalan2 yg di beri tu jom tengok apa yg telah ku tuliskan

RULES
The rules of the game get posted at the beginning. Each player answer the question about themselves. At the end of the post, the player then tags 5 people and posts their names. Then goes to their blogs and leaves them a comment. Letting them to know that they have been tagged. Let the person who tagged you know when you've posted your answer.
So now, on to the questions...

Quote:



oleh kerana wak kumis tak dapat membuat atas sebab2 yg tertentu maka jawatan ini akan di sandang oleh littlemama

Quote:
wak kumis~ oright wak kumis <terima kasih atas doa wak tu tak dapat nak ku balas kebaikkan wak sekuarga
littlemama~bagus lah mama sesekali tuko slera takkan ashik jln2 dan memasak sesekali wat keje umah pun bagus juga .... tuko slera
umieaisyah~ inshaallah kitetak akan lupa kat cyber ni takkan ku lupa kansss ok sat lagi kite bawa lori ye umie
nisza et sofia~cepat2 sembuh ye esok kite dah start puasa mama sofia
cek desam~selamat
f&z~selamat
zira~ok tak per
dapurimpian~selamat
watie~kite pun pernah pi fp watie selalu2 lah mai sini bleh share2 ilmu ye...ilmu wat kueh
mamasafina~salam dr sg
zai kulim~jgn tak buat home work ye
kak sulung~u are welcome terima kasih

.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net