mom`s photo journal

By: dukiaidah fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 10-Sep-2008 04:16 Email | Share | Bookmark
kegiatan di bulan ramadhan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
selalu di bulan ramadhan yg paling aku suka untok mengetestkan kueh2 baru dan lama selain masak lauk untok bersahor.itu pun kalau kite ada mood memsak kalau penyakit malas melanda emm nampak gaya makan jemput2 jek lah menu hari ini untok kali ini kite masak roti manis ikut resepi mamaera.yg selalu di panggil cek de sam baru 1st time buat roti manis itu pun cam was was kot takut tak menjadi semua bahan2 kecuali shorterning jek yg tak dapat kucari ketika berbelanja di jb tempohari mula2 ingatkan nak buat roti yg berinti kentang ke ,jam ke sekaya ke tup2 jadi roti manis berinti kosong tengok roti tu emm ok lah juga lembut texturenya pun cam roti biasa emm tapi kalau di tengok dekat2 luar dan dlm macam roti perancis cuma kite boh lam dulang cupcakesmamaera buat bulat2 boh manyak2 dlm dulang jadi jadinya cantik leh kerana takut tak jadi ke aku boh lam dulang cupcakes boleh laaa penyakit mls ku dah tibaa daaa pakai buat bulat2 campak dlm lubang dulang


Quote:


roti manis ku syg


Quote:

kueh som-som yg di beli bazar ramadhan arab street


Quote:

ini menu berbuka puasa semlm yg ke sembilan hari ramadhan
jom kawan makan berbuka bersama jgn lupa bawa pinggan ye kalau boleh bawa air sendir kite dah tak larat nak siapkan tu sal dah penat memasak



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net