mom`s photo journal

By: dukiaidah fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 12-Mar-2009 15:06 Email | Share | Bookmark
sport school

 
 
 
 
 
 
 
yg ni pula raiyaan sport school.tak banyak kite tangkp gambar pasal kene pergi kerje itu pun setakat permulaan sport day tu,,, lupa plak nak kasi hubby camera lepas peluang nak tangkap gambar raiyaan kerana dapat no satu dlm perlumbaan seratus mtr:-( ni lh gara2 tak bilang kat mamanya hari sport day tuu kan mama boleh mintak cuti sebelom TL mama buat scadual kerje

date;12.march 2009
venue;yishun stadium
time :8.30am to 11 am



yg ni plak ragam soleha kat pasaraya giant time tu bawa anak sedara dr kampong jln2 kat sembawang shopping centre



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net