mom`s photo journal

By: dukiaidah fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 19-May-2009 03:14 Email | Share | Bookmark
monstreal green

Quote:
untok edisi kali ini jln2 ke monstreal green tempat riadah buat keluarga... best juga tempat tu baru pertama pergi ...acara terbaru ajak bebudak jejln bila waktu tak kerja... tempat tu ada tempat senam permainan kanak2 dan tempat2 rehat suasananya menarik juga untok semua peringkat.. tempat tu tak jauh dr rumah cuma naik satu bus jer 169 searah nak ke sembawang park



Code:
ini tempat playgroundnya besar sunggoh tempat permainan kanak2 ada tempat untok umor 2 hingga 6 dan 7 sampai 12 tahun


Quote:
yg ni gelagat soleha kat playground


Quote:

mummy jama~yup mummy betol depan park tu kalau ragu2 just ask kite bleh antarkan
wak kumis~ yes!!! memang cantik dan bersih... sal no tepon tu wak buka lah kat yellow pages:-D


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net