mom`s photo journal

By: dukiaidah fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 29-Sep-2009 01:03 Email | Share | Bookmark
hari raya open house

soleha de singapura
putrimlm family
date:27 september 2009
venue:yishun spore
time:morning to night

Quote:
untok melengkapi hari raya kali ini kite ada kan majlis kecil2an open house untok adik beradik bagi belah pihak pada hari minggu lagi pun tu kite dan hubby tak berkerje boleh lah masak ala kadar yg senang2 yg pakai rebus dan celor jer senangkan .jadi hari tu kite buat menu gado2 dan mee soto berserta bubor kacang hijau penganti desert air sirap sarsi dan air teh minuman panas untok permintaan kawan2 kat kerje kite ajak lah juga





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net