mom`s photo journal

By: dukiaidah fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 16-Oct-2009 11:28 Email | Share | Bookmark
depavali light 2009

 
 
Quote:
kali ni kite ke masa perayaan depavali di singapura .. ni masa pergi ke seranggoon dekat little india khusus untok org india membeli belah... time ni kalau tak silap dlm jam 11 mlm lepas balek dr kerje petang hubby ambik kat kerje terus ke sana .. kamera dah di siap sedia dlm beg bleh lah ambik gambar kat sana macam biasa shoot atas motor satu keistemewaan hari ru hubby baik hati ajak pi bazar tengok2 apa yg ada didlmnya seronok betol jom lihat suasana kemeriahan depavali di seranggoon




Quote:
yg ini pula time soleha main payong kebetulan hari tu hujan lebat



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net