mom`s photo journal

By: dukiaidah fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 3-Jan-2010 11:22 Email | Share | Bookmark
hortpark

 
 
 
Quote:
ini cerita jln2 2009 time.. esok nak menyambut tahun baru kali ini jejln ke hort park ...taman yg beranika bunga2 dan suasana yg menarik untok bergambar ... macam2 ada ..untok kanak2 baru belajar tentang pokok memang sesuai sekali ;-)rancangan untok ke hort park ni dah lama tapi tak tau lah susah nak dapat masa yg sesuai walau pun masa sekarang ni cuti sekolah tapi oleh kerana ashik kerje jer ashik kene batal jer . bila dah dapat masa ... nak ke sana pun sampai sesat last2 tengok map di mount faber yg berdekatan dgn telok blangah hill park kalau tak silap sebelah2 djn hort park [hyderabad rd]tu .. cuma hubby jer yg pening2 lalat tak tau nak arah kemana bila dah sampai di telok blangah hill park pasal sepatutnya hubby kene jln ikut jln alexandra rd... rupa2nya hortpark tu betul2 satu station bus dari hospital alexandra
Quote:
HortPark is a one-stop gardening hub that brings together gardening-related, recreational, educational, research and retail activities under one big canopy in a park setting. It is a knowledge hub for plants and gardening and provides the platform for the industry to share best practices and showcase garden designs, products and services. This 23-hectare regional park in South-Western Singapore is also a park connector, connecting Telok Blangah Hill Park to Kent Ridge Park






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net