mom`s photo journal

By: dukiaidah fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 30-Jan-2010 16:44 Email | Share | Bookmark
sungai buloh wetland

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Quote:
kali ini ajak hubby ke sungai buloh dekat kranji first time pergi sana ingatkan masok kene bayar rupa2 dapat info dari mummy jam free kalau masok hari biasa cuti atau sabtu minggu bayar cuma sedollar jer ok lah tu selalu tempat2 macm ini masok wOOOOOOO mahal sey puloh2 gitu mula2 hubby tak caya so pada suatu hari entah tak tau naper dia ajak pi sana apa lagi siap macam cali caplin selepas balek dari sungai buloh hubby ajak pi battle park yg berhampiran dgn nya ambil gambar dua tiga keping jer kat sana takder apa yg menarik sangat cuma suasananya nyaman jer org lepak2 sambil hirup udara segar


Quote:






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net