mom`s photo journal

By: dukiaidah fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 10-May-2010 01:16 Email | Share | Bookmark
kids zone

 
 
 
 
semlm ajak hubby raiyaan dan soleha ke kids zone di north point kat interchange memang dah plan untok kesana time off day mendatang . lama dah tak pergi playground bawa soleha ashik dok kerje jer kebetulan dapat dua hari off jadi off yg pertama tu bawa dia ke situ .lepas makan tengahari kami bertolak jam 3.30petang waktu tu nampak hari tak berapa cerah tapi kami tetap dgn niat kami untok kesana kalau apa2 pun kami tukar rancangan jln2 dlm banguna tu ... shopping atau widow shopping sekiranya hujan itu cadangan hubby heheh so apa lagi kami pergi lah naik bus kesana buss 811 turun sebelah mrt ... jln kaki sikit takper lah asal sampai heheh





Quote:
wak kumis~ini bukan ssc tapi npsc


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net