mom`s photo journal


My name: dukiaidah fotopages
My Fotopage: http://putrimlm.fotopages.com/
About me:
From: Singapore
Camera:
Panasonic
Other: DMC-FX8
Panasonic
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Pemancing Ikan
Latest entry:Meanders
View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Abdul Razak
Latest entry:BB Beside bride
View this Fotopage entry
Zara Zara
Latest entry:Pre Orders for Hari Raya Haji & Deepavali 2014
Pls click this link for Hari Raya Haji & Deepavali goodies Pre Order: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152260294079988.1073741834.343332584987&type=1 View this Fotopage entry
Jasmeen HomeDelight
Kek Marble Karamel Sumber : sue-hasue.blogspot.com Bahan-bahan : Loyang 22cm/25cm (mkcik guna loyang 9in) (A)-Gula Hangus 2 sudu besar gula (utk gula hangus) *tabur gula dlm loyang n masak atas api perlahan..biar gula hancur dan warna tukar jadi perang) Ketepikan dulu (gula tersebut akan mengeras & berbunyi macam kaca pecah gitu) (B) - Bahagian Atas 1 cawan susu cair 1 cawan susu pekat manis 1 sudu teh esen vanila 3 bj kuning telur 2 biji telur (putih & kuning) (C) - Lapisan... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Segalanya Dunia Ku
Latest entry:Assalammualaikum
Salam Sejahtera Semua... :-) Lama benar Rumah ini terbiar... :-D lalu Ku jenjalan kemari untuk menbersihkan nya....Ku mulai dengan Bunga Oren... :-> Biar bersih dan berseri rumah ini.... ;-) Gambar ini dipetik di Garden By The Bay.... :-) Di entri yg lain akan Ku post gbr gbr yg lain.... ;-) View this Fotopage entry
Bunga Kekwa
Rusnah Ahmad
Latest entry:Masukkan Gambar-gambar Dahulu......
http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/DipohonGingko_zps46ecc5fe.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Dutch_zpsd5f06513.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/VillageofWindmills2_zps8e626e46.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/PelbagaiPasta_zps2a68a0a0.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/BungaandiDutch_zps62639f17.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Kej... View this Fotopage entry
felix heng
Latest entry:Wallpaper: Blocks Squares
View this Fotopage entry
jue daniel
Latest entry:Majlis Silaturrahim
Majlis Silaturrahim KSRSPP bertemakan biru @ Dewan Makan JPM View this Fotopage entry
Cabutan bertuah
Umm Muhammad
Latest entry:Muhammad's school Sport Day
Bismillah. Hari Ahad yang lepas,pre-school Muhammad anjurkan sport day yang diberi nama "Field Day". Diadakan di FRIM,Kepong.Mula2 sampai macam waaaa..tempat ni memang cantik untuk riadah pagi hari.Actually ni last minute plan nak kesana,sebelum ni dah confirm tak pergi sebab baba tak ada jadi mcm susah mama nak pergi bawa tentera 2 orang ini tapi alhamdulillah baba kebetulan lambat siap visa jadi baba dapat join sukan ini.yipee Jadi pada hari Ahad tersebut lepas solat subuh,bersiap-siap semua (Muhammad... View this Fotopage entry
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
Zilah Creation
Latest entry:Bunga Tisu- Elly, Melaka
View this Fotopage entry
Siti Azlina Abdul Aziz
Latest entry:ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-) Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ... So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer... Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku... View this Fotopage entry
amal hayati
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2011
Assalamualaikum... masih dalam suasana raya..walaupun kita kita masuk 21 syawal.. hanya berkesempatan untuk meletak gambar terbaru.. utk kenangan raya 2011.. Gambar terbaru sejak kehahiran puteri tersayang Amani Miasara 4 Hero 1 Heroin Tercapai hasrat nak sedondong dgn anak perempuan.. Raya tahun ni kmal sempat buat Lontong dan mee kuah je.. untuk jamu tetamu yang datang... ttg gambar..mmg tak sempat... ada tu ada tpi semua gambar tak berjenis... tak cantik langsung... "SELAMAT HARI RAYA"... View this Fotopage entry
4 Hero 1 Heroin
Miss Heldamelissa
Latest entry::: Melaka Trip ::
Lokasi: Melaka Bandaraya Bersejarah Agenda : Jalan-Jalan Cari Makan & Shopping Melaka lak? Huhuh macam tak caya aku jalan-jalan ke Melaka lak...Tapi trip yang menarik dalam tempoh seminggu nie. Dari Langkawi...lepas tu ke Melaka lak...memang jalan sakan sungguh. Tapi syok gak sekali sekala buat road trip kan... Day 1: ~ Ronda Taman Mini Malaysia/ Taman Mini Asean (tapi amat kecewa dgn kondisi taman tersebut..harap kerajaan negeri bleh buat sesuatu la) ~ Ronda bandar Melaka. ~ Meronda di Jonker... View this Fotopage entry
nurul iftida
Latest entry:visit to melbourne
View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
noraini ali
Latest entry:MY NEW BLOG
Please visit my new blog ;-) http://aikitchen.blogspot.com View this Fotopage entry
aisyah mrs kay
Latest entry:Rindu..bukan x rindu..tp x mampu
Selamat tahun baru utk semua kengkawan.... jom teman jamu mkn sosej roll dan triffle nih..... resepi? tak payah le..senang benor ni... View this Fotopage entry
zana raman
Latest entry:Tempahan
View this Fotopage entry
Niza Niza Niza
Latest entry:Musim Luruh
View this Fotopage entry
Fauziah Harun
Latest entry:My Blog
Just a note.... http://geeharun.blogspot.com View this Fotopage entry
zira
Latest entry:::update::
Lamanya tak update fp nih..penuh ngan sawang dah nih..ada sesaper nak keja part time tak?tolong cuci sawang kat sini..haha LOL LOL kak nurul..xpalah xdak rzeki kita nak berjumpa..insyaAllah len kali kita jumpa ya... kak zaiy..nih pun x dan nak tebas lagi lalang nih..huhu View this Fotopage entry
Wan Amir Ahmad
Latest entry:Open house Aidilfitri 2010
View this Fotopage entry
sherryn m heath
Latest entry:Salam Ramadan
Selamat berpuasa semua View this Fotopage entry
Muna Mahdzar Fadaaq
Latest entry:Farvel København
Time is a companion that goes with us on a journey. It reminds us to cherish each moment, because it will never come again. What we leave behind is not as important as how we have lived. Warmest regards, Hazzim, Muna & Elsa View this Fotopage entry
norhafiza mohammad
Latest entry:salam ramadhan al mubarak
salam ramadhan al mubarak :-) lama tak update kat FP ni,sibuk sikit la bulan puasa nih & susah sikit la kita nak masuk FP,kita pun tak tau kenapa,tetapi selalu 'hang' tiap kali masuk FP...hrrrmmmmm napa eh?? $-) $-) $-) $-) berpuasa tahun nih agak mencabar lar skit,sebab masa berpuasa panjang, subuh masuk pukul 4pagi & berbuka pukul 8.40malam huiiihhhh jenuh nak tunggu ;-) ;-) cumanya kat sni walaupun waktu berpuasa panjang tapi cuaca kat sni yang sejuk berangin,takda la kita rasa letih sangat :... View this Fotopage entry
Razan Nisa
Latest entry:Hello ! SELAMAT BERPUASA...!!!!!!!!
[i]Pada bulan Ramadhan yang mulia ni, Shasha nak ucapkan Selamat Berpuasa kepada semua umat Muslim di Singapore dan juga Malaysia. Kali ini, biarlah Shasha berterus terang... Shasha sebenarnya update FP sekali dalam 6 bulan agaknya :D & Bila orang dah comment, shasha tak reply. Minta maaf lah sesangatnya. Shasha tak check FP shasha sangat. Bila ayah tengok, baru shasha ingat nak update. SORRY =D[/i] View this Fotopage entry
Ibu Irfaniman
Latest entry:Paris Disneyland 23rd-26th July, 2010
more & more photos in fb ... ;-) ;-) View this Fotopage entry
HanAz ishak
Latest entry:dah berbulan bulan kutinggalkan.....
ASSALAMUALAIKUM.... TERIMA KASIH UTK SESIAPA SAHAJA YG DATANG KE FP NI JEMPUT LA KAWAN2 SEMUA KE BLOG KAK HANAZ UTK MENGETAHUI APA2 YG TERKINI http://citrarasahanaz.blogspot.com DAN KALAU SESIAPA YG NAK SELALU BERHUBUNG TUH LEH JUMPA KAK HANAZ KAT facebook...... add aje Hanaz Ishak.....jumpa la kat situ.... terima kasih :-D View this Fotopage entry
Mommy Izz and Aiden
Latest entry:UK Paris Trip Day 2 - Birmingham, Stoke, Conventry
From Birmingham, we went to Stoke-On-Trent to Royal Doulton & Wedgwood Outlet. Then to Conventry to meet Julie, Chot & Zemie. View this Fotopage entry
baayah bakri
Latest entry:Birthday Kimi Ke 12 Tahun...
Assalamualaikum...sambutan birthday Kimi yg ke 12 thn kami sambut 3 beranak je dan secara yg amat simple...syukur Alhamdulillah, moga kehidupan Kimi diberkati dan diluaskan pintu rezekinya serta menjadi kebanggaan kami dunia akhirat...amiinn Ok, bye... View this Fotopage entry
Arissa Amalia
Latest entry:Robin Hood's County...Nottinghamshire
View this Fotopage entry
Mama Safina
Latest entry:The Jeans Girls!!!!
Finally...arrived safely at Bristol Airport....It was indeed an awesome vacation..but still, really glad to be back home..(which means to me ; 'Get back to work!!!') View this Fotopage entry
Ahmad Syafiq Amir
Latest entry:Febuari baru ni Britday adik mia ke 5
View this Fotopage entry
natrah ismail
Latest entry:3D Slideshows
* http://www.youtube.com/watch?v=vB2z6JwuMec ***banyak lagi gambar lom sempat upload,,,nntkannn yer View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
masriyah yusof
Latest entry:RENUNGGAN
Salam, Di petik dari iLuvislam.com 1. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 orang wali. 2. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 lelaki solehah. 3. Seorang wanita yang jahat adalah lebih buruk daripada 1,000 lelaki yang jahat. 4. 2 rakaat solat dari wanita yang hamil adalah lebih baik daripada 80 rakaat solat wanita yang tidak hamil. 5. Wanita yang memberi minum susu kepada anaknya daripada badannya (susu badan) akan dapat satu pahala daripada tiap-tiap t... View this Fotopage entry
Nurmalah Dewi Zakariah
Latest entry:Farvel
From the http:numalahdewi.fotopages.com(mermaid) to the http://rhododendron.fotopages.com(merlion) View this Fotopage entry
Mohd Taufiq and Nurfahimah Manchester UK
View this Fotopage entry
Mummy Umar and Zaky
Latest entry:Anniversary. 12-12-2009
12-12-2009. 11years as man & wife. 6yrs as mom & dad to Umar, Zaky & Aqil. All the praise to Allah swt View this Fotopage entry
Azura Asri
Latest entry:my lovely sister's engagement
View this Fotopage entry
rita wan chik
Latest entry:Glasgow & Edinburgh
View this Fotopage entry
Movie World
kamal kadir
Latest entry:Rome/Pisa and Swiss..
Sori dah ada penyibuk..tak nak upload.. View this Fotopage entry
zaiy ngah ibrahim
Latest entry:Zaabeel Park lagii... (27.09.09)
Sebelas hari sebelum bersalin, kami 3 beranak pergi ke Zaabeel Park. posing masa mula2 masuk abang muaz yg nak dtg sangat sebab nak main kat playground..sian dia kat dubai ni nak main kat playgroundpun kena gi ke park, kena bayar pulak tu..hmm xmesra kanak2 betulla dubai. mama yang dh sarat..9 bulan, background dubai skyscapers. papa berlatarbelakangkan pagoda... STARGATE- indoor theme park, ada roller coaster jugak tp takla tggi sgt, dlm tu ada macam2, siap duit je lah kal... View this Fotopage entry
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
Ummu Sofeya
Latest entry:Salam Aidiladha 1430H
http://srv.fotopages.com/2/21243593.jpg View this Fotopage entry
Jamilah Zainal
Latest entry:Picnic at Great Falls Park, Virginia.
View this Fotopage entry
alias samad
Latest entry:Raya 1430 Semanggol
Raya dah pun sebulan berlalu. Kebanyakan N3 kekawan dah pun tamat ceter raya. Cuma aku je terpinga-pinga mencari bahan apa nak di muatkan, Sebab bila di lihat komen kat N3 aku dah 3 kali Wak bagi komen, segan lak kan.. Cari punya cari , rupanya gambar raya masih banyak. Sekali ini gambar kat kampung aku sendiri di Semanggol. Suasana ini di ambil pada petang raya kedua, dlm kebanyakan adik2 dan kakak2 aku dah nak berkemas pulang. Cuma menunggu aku saja bila nak sampai. Hanya separuh malam je aku kat... View this Fotopage entry
tok wan membelah mulut cucu gan air zamzam
Laily Ismail
Latest entry:SELAMAT HARI RAYA
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin kepada semua.. maaf, sudah lama saya tidak mengupdate kerana laptop saya tersangat lah slow.. setiap hari terpaksa berebut computer en. suami.. saya perlu membeli laptop baru.. or netbook perhaps.. $-) View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
LITTLE MAMA
Lama sungguh tak bercuti...Kali ni nak update cite masa kami berada dipuncak genting higlands...Sungguh nyaman,sejuk...Percutian kali ni telah ditaja oleh mysister.... Hik..hik..hik... Milions thanks to her...Lepas ni kalau dapat doyan runtuh,jangan lupa taja lagi yea... Kite gi bandung plak...So tak nak citer betapa gumbiranyer kami sebab kalau tengok gambar pun dah tau betapa gumbiranyer kami berada dipuncak sana..Dah nama pun kota keriangan kan... hehehehehe So enjoy the pictures... ... View this Fotopage entry
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
Rubiyanti Basri
Latest entry:8th WEDDING ANNIVERSARY
View this Fotopage entry
zurainiza ibrahim
Latest entry:Dari Birmingham ke Graz - IV
Nak jalan pon kena isi dulu la..makan telur pakai pisau ker kak? Ready to go... Sampai dah kat atas.. Ada pulak dua Hungarian yg nak join bergambar.. Mana nak pergi ni kak? View this Fotopage entry
zam and ina
Latest entry:Happy anniversary ... 8 years
You`re my wife and my friend and my strength Till the end of my time I`ll be loving you...loving you View this Fotopage entry
Noorsidah azman
Latest entry:RaYa TaHuN 2009
Salam semua kengkawan….hehe…sory la yer..lambat sangat update….bukan apa…lepas je raya..bnayak sangat keja yg tertangguh dan di tambah lagi my maid yg lum datang..so bebudak ni makin agresif dan susah nak dilayan….hehe… tue pasal la lambat sangat nak update ni….apa2pun…minta maaf yer…lambat sgt nak jenguk fp kengkawan yer… Raya tahun ni kita raya kat Miri dulu coz raya banyak benda yg tak siap2 lagi,di tambah tak larat nak driving time posa-posa ni,di tambah dgn my kids yg tak reti di... View this Fotopage entry
Mummy Iriesha
Latest entry:Cadbury World, Birmingham
View this Fotopage entry
Rozie Sharif
Latest entry:Peak District
Semasa dalam perjalanan dari Sheffield ke Manchester...dari dalam kereta View this Fotopage entry
Eridzhuan Zhaieno
Latest entry:Satu Wajah Seribu Makna
Selamat hari buruh semua. Gambar nie adalah wajah-wajah aku dari tahun 2005 sehinggalah tahun 2008. Gambar-gambar ini kebanyakkannya diambil sewaktu aku kuliah di Universiti of Indonesia, Jakarta, waktu bekerja di UTHM, Batu Pahat dan sepanjang tinggal di Swansea. View this Fotopage entry
Nur Izan Syahriah Hussein
Latest entry:Salam Aidilfitri
سلامت هاري راي عيدالفطري معاف ظاهير باطينن Kengkawan FP sekelian, sorrylah saya dah lama tak layan FP ni. Kerja banyak seakan-akan takde kehidupan lain :-D. Harap korang semua bergumbira di hari lebaran ni tak kira samada korang di dalam negara atau di perantauan. Tiada lagi nasi impit instant ASDA smart price dan lemang balut aluminium foil untuk ku tahun ni :P aLbUm rAyA 2009 (sekeping dua jek... sibuk mkn kuih raya, tak sempat nak upload bebyk ;-) ) @ Seremb... View this Fotopage entry
Lelayang @ Pantai Klebang
zabariah hassan
Latest entry:PERKAHWINAN ADIK LELAKIKU
Lama betul tak update fp nie sejak balik dari jepun ni memang sibuk memanjang, insyaallah akan ku update sedikit demi sedikit didalam fp kesayanganku ini... Alhamdulilah majlis berjalan dengan sempurna dapatlah zar dan keluarga menyaksikan perkahwinan adikku yang bekerja di pejabat daerah Kota Tinggi ini melansungkan perkahwinan beliau, maklumlah sebelum ni tak berkesempatan nak meraikan perkahwinan adik2 yg sebelum ini... View this Fotopage entry
Dapur Impian
Latest entry:KEK PISANG ALA ENGLISH STYLE DAN JWB TAG.....
Masa cuti,petang sabtu lepas buat kek pisang ala English ni untuk minum petang....bila tengok kat blog Yatt....teruja pulak nak membuatnya.....bahan2 lain ada,cuma pisang pulak yg xde...pergi pasar malam sekejap beli pisang....kalau dah teruja sangat nak buat tu....usaha jugak nak gi beli pisang....pastu terus masuk dapur menggodek ....kek ni sedap, tak berapa manis dan ada taburan potongan pisang diatasnya....dan tabur gula diatasnya,bila dah masak...mula2 nak buat satu adunan je.....tapi bila tgk pisang a... View this Fotopage entry
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
jue rahim
Latest entry:Drive ATV @ Masaieed ......Qatar
..................................... View this Fotopage entry
Nana Mansor
Latest entry:National Zoo with nieces
Not real ones, but stuffed toys at the souvenirs shop :-D View this Fotopage entry
naquiah noor
Latest entry:OH puasa!
in the Name of Allah the Most Gracious the Most Merciful, only pointing out the obvious, but Ramadhan is around the corner!! in fact, it's kinda already here. lepas Maghrib dah masuk kan? :) can i b honest here? okay. im not proud of this, but saya rasa saya makin jauh dgn Tuhan. rasa cinta tu mcm dah kering. sembahyang lambat. n now the only time i only the Quran is in the morning, after solat Subuh. dulu, lepas Maghrib rajin la jugak baca. sekarang amat liat. like, maybe 2wice a week. astaghfirullah... View this Fotopage entry

Latest entry:Dress daania lg
View this Fotopage entry
kakaksulung inda
Latest entry:perkahwinan adik ku ogy~
View this Fotopage entry
Syed
Latest entry:Autumn 2009
Autumn 2009 maybe the last autumn for us....Ada kalanya sayang nak tinggalkan bumi UK especially bila sampai musim ini......musim paling cantik dalam semua musim even to some people spring lebih cantik....but we still love autumn....... Autumn at Alexandra Park Manchester......will be in our memory forever...... View this Fotopage entry
Two different moods
khairul nazwan
View this Fotopage entry
norazmi ibrahim
Latest entry:Muncul azmieibra 2009.
Assalamualaikum semua... setelah berhempas pulas untuk memuaskan hati semua kawan kawan dan jugak pelanggan pelanggan azmieibra.. maka muncul la satu lagi alam azmieibra untuk tahun ini... Ucapan jutaan terima kasih kepada yang memberi sokongan padu pada azmieibra selama ini... Di samping itu, ini adalah langkah azmieibra untuk maju setapak lagi di dalam bidang photography. Mulai saat dan tika ini... silalah lawati http://www.azmieibra.com untuk melihat hasil hasil azmieibra. Dengan ini, azmieib... View this Fotopage entry
fiona heng
Latest entry:fiona loves jessie
View this Fotopage entry
Princess Lia
Dah lama tak update FP ni.....FP kawan-kawan lama tak tengok....maaflah ya.. almaklum penyakit M dah melanda diriku ni dan yang paling menyampah dengan Photobucket..ee..ee.ee.geramnya...tak boleh nak upload gambar. :get_you: ...tension..tension Jom Zaz .....Aina dah 3 tahun la.... View this Fotopage entry
miss fliffy angel
Latest entry:wajah anak2
salam.. actually i going to close my fotopages but i love it here so much memories and link of friends so here some digital scrapbooking works :) recent faces of my kiddos ! be back for more,, :-D credits info at my blog http://www.funwithfliffy.blogspot.com View this Fotopage entry
norhayati esa
Latest entry:SUMMER GRADUATION 2010
Setelah bertarung selama lebih kurang 5 tahun kini...Dr Nurizan Shahriah sudah boleh tersenyum lega . Mungkin ada kalangan korang2 yang kenal siapa dia.... 21hb Julai 2010 adalah hari convocation yang amat dinanti2kan. Bagi yang belum lepas azab sangat takut tgk jubah merah meroon tu..ngeh2x mari kita tgk gambo2 sebagai bukti..takdak idea nk tulis byk2.. Tahniah lagi sekali dari kami sekeluarga.. View this Fotopage entry
arif aiman
Latest entry:PHOTO COLLAGE
Paint Shop Pro XI ~ Tutorial COMBINE PHOTOS TO CREATE A PHOTO COLLAGE ------------> Task 1: Open File 1. ExecutePaint Shop Pro XI 2. Open the images by using (File --> Open) or click on the “open” icon on the toolbar or press key. The “open” dialog box as Figure 1 below will appear. Figure 1: Open File 3. Select the file(s) you want to open and click the “open” button or press key. 4. All your selected image(s) will be opened on the workspace. ... View this Fotopage entry
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
hazira hamzah
Latest entry:Dari Jauh Kami Pohon Maaf..
This is our fourth raya di 'perantauan' ( probably the seventh for me :-D )...and this is our first raya without Tok Wan Afia around. Definately Tok Wan is having wonderful time with families back home. It is unbeliavable, but true :-D I finally manage to reason my mind in cooking nasi dagang for the first day of Eid. Definately because we missed Tok Wan Afia so much, and we are craving badly on her nasi dagang, and to wait for another year (probably) for Tok Wan to come, its totally u... View this Fotopage entry
Whosshhhhhhhh

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016